Следва

Snoop Dogg aka Snoop Lion вече е в България

Рита Ора се глези на яхта в Ибиса

Певицата се забавляваше искрено в компанията на своите другарчета, с които плуваха и събираха слънчеви лъчи цял ден...

People of art преди 10 години

Рита Ора също реши да си даде почивка от всички ангажименти, които има, с морско пътешествие и приятели на борда на яхта в Ибиса.

Певицата се забавляваше искрено в компанията на своите другарчета, с които плуваха и събираха слънчеви лъчи цял ден, но въпреки отдалечеността си от брега тя не успя да избяга от папараците, които стриктно запечатаха всеки момент от приключението й.

22-годишната изпълнителка носеше доста изпъстрен в пастелни цветове бански от две части и обичайната за нея лента на главата, която си кореспондираше прекрасно с маникюра й, многото бижута и черните котешки очила.







Рита е доста заета това лято и кариерата й върви стремглаво нагоре от доста време насам. Доказателство за това са непрестанните й изяви в различни точки на света, като само за последните десет дни тя е била в четири различни страни. В Ибиса обаче, Рита пристигна, за да придружи приятеля си DJ Calvin Harris по време на негово участие.

В същото време, името й вече е спрягано за жури в музикалния формат The Voice, след като Джеси Джей официално обяви, че се отказва от следващо участие заради всички агажименти, които има.








 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра