Следва

Азия Ардженто за Ермано Шервино - една кинематографична кампания

Четири пръстенa за нокти, моля, или диамантената повеля на Лагерфелд

При детайлния преглед ще видите без усилие, че всички модели в ревюто държат ръцете си прибрани и странно...

All fashion преди 10 години

Пръстени, които украсяват пръстите по тяхната дължина, и не обезателно самата им основа, се оказаха красива и дълготрайна мода, чието начало от гледна точка на сега съществуващата масовост постави бруклинският бижутер Catbird, който започна да продава златни и сребърни варианти на това бижу през 2008 година. Трендът се оказа красив, макар и една идея неудобен и се превърна в страст на множество хора, приемащи модата подобаващо сериозно.

Днес тенденцията направи още крачка напред в развитието си с историческия миг, в който Карл Лагерфелд ги "спусна" по нанадолнището на ревюто на Chanel от кутюр 2013 до позиция, в която те украсяват де факто нокътя. Instagram снимките от бекстейджа на един от моделите на шоуто - Надя Бендер - показват готови за приказното дефиле красиви ръце без специален маникюр, но с многобройни диамантени лентички, накацали буквално по пръстите, по-точно по техния край, и които аха-аха да паднат в йогурта й.



По същия начин са украсени и пръстите на Фей Фей Сун, на снимката тук. Преброихме 8 пръстена на ръката й, 4 от които съвсем накрайчеца, върху самия нокът.

Колко "пръстена за нокти" според вас са били необходими при така указания сценарий, за да се обзаведе с тренда цялото шоу на Шанел, което вече показахме в пълната му версия? А и как точно е решен казусът с техния престой по пръстите, който, по първи впечатления надали е възможен за повече от 30 секунди. И дали бихте провали тази версия на тренда, ако и когато този тип бижута бъдат пуснати за продажба в ранната есен?

При детайлния преглед на снимките от ревюто ще видите без усилие, че всички модели държат ръцете си прибрани и странно напрегнати. Но така е, 30 секунди или цял живот - красотата иска жертви, които имат друг тип измерение, щом са диамантени, още повече подписани с Chanel.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.