Следва

Love to quote: 5 зареждащи цитата за по-богата седмица

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm KID Spay

Избирам Photoderm KID Spray 200 ml. Имам малка дъщеря на 4 г.и съвсем скоро заминаваме заедно на море. Ползвала съм крем на марката Bioderma и съм убедена в качеството...

Health преди 10 години

В сряда, 3 юли, ви дадохме поредната добра причина лятото да е най-хубавият сезон. В новата игра на ViewSofia и BIODERMA в рамките на 10 дни имате възможността да спечелите 10 слънцезащитни продукта, които сами избирате като най-подходящи за вашата кожа или кожата на семейството ви.

Всички те са от от специално разработената серия Photoderm, а условието, да ги получите като награда на деня, е подробно разяснено тук:

Играй за най-подходящата за теб слънцезащита и хубав тен - Лятната игра на ViewSofia и Bioderma

И както сме заявили, всеки следващ ден, ще обявяваме спечелилия на случаен принцип своя Photoderm продукт от предишния ден. Ето кой е петият и какво и защо си избра да спечели:

Здравейте,

Казвам се Гергана Мирославова Сапунджиева, на 32 г.

Избирам Photoderm KID Spray 200 ml. Имам малка дъщеря на 4 г.и съвсем скоро заминаваме заедно на море. Ползвала съм крем на марката Bioderma и съм убедена в качеството. Харесва ми това, че този спрей е подходящ за лице и тяло еднBEвременно. Освен това осигурява вътрешна клетъчна защита и външна защите от UV лъчите. Много държа на кожата на дъщеря ми и искам най-подходящия продукт за нея. А именно, искам Photoderm KID Spray.

Поздрави,
Гергана




Photoderm KID Spay 200 мл. е слънцезащитен спрей за деца, който осигурява вътрешна клетъчна защита, благодарение на патента Cellular BIOprotection® и много висока външна защита от вредните UV лъчи (SPF 50+/UVA 38). Съставката Пептид C, представляваща комбинация от 3 амино-киселини, подсилва биологичната защита на ДНК на клетките. Подходящ е за лице и тяло.
Препоръчителна цена: 34.90 лв.

Виж останалите печеливши тук>>
 
* Всички спечелили продукти на Bioderma, могат да се свържат с редакцията на ViewSofia между 16.07 и 31.07, за да получат наградите си.
Честито!

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.