Следва

Куфар морска мода

Треска за слънце II

Като дойде време за море, най-важното нещо след прогназата за времето е банският! Този летен сезон дизайнерите...

All fashion преди 15 години

Като дойде време за море, най-важното нещо след прогназата за времето е банският! Този летен сезон дизайнерите са пълни провокатори и добавят нестандартни десени като цветя, карета, райета и леопардови шарки на всичко. Актуалният модел за мъжко плажно облекло този сезон са ШОРТИТЕ!

   


Agnes b. показва няколко изчистени бански, плътно по тялото с дължина над коляното. Сред най-запомнящите се неща беше модел ала римска тога в сиво, цвят който все още е модерен.
 

   


Allesandro dell' Aqua развълнува, както мъжете, така и жените, като показа супер мини мъжки бански, които прикриват съвсем малко от тялото ти. Това предизвиква спорове, но определено се запомня. Освен че са супер мини, те са и с ярки цветове като актуалното жълто преобладава. А хитовият бански с тигър предполага много плажни страсти.
DSquared залагат на ярки мини шорти.
 

   


GF Ferre явно са решили да бъдат контра на всичкия този цвят и залагат на черното.
Etro предизвиква тотално, след като обу момчетата в бански тип шорти, обсипан с цветя. Яркият цвят е предпочитан от дизайнерите на марката, а шортите са на почит. Това не означава, че банските тип слип не присъстват отново. Този сезон обаче ние не го харесваме.
 

   


Galliano е създал интересни неща, като не бяга от личния си стил, вдъхновен от неоновите цветове на бъдещето ги съчетава с милитари мотиви. Принтът тип вестник отново присъства и ние сме с две ръце ЗА.
Gucci залагат на шортите, вдъхновени от 60 и 70-те години, a точките са един от хитовите десени на сезона.
 

   
   


Jean Paul Gaultier, Missoni, Salvatore Ferragamo и Viviene Westwood се вдъхновяват от моряците, морските приключения и луксозните яхти. Хубавото е, че всеки от тях е запазил собствения си стил. Така например Jean Paul Gaultier предлага и мини бански декорирани с принт цветя.
 

   


Sonia Rykiel залага на мини шортите, като добавя малко цвят.
Най-провокативен този сезон беше Thierry Mugler, обличайки господата в бански обсипани с пайети - блестящ старт на всякакви летни флиртове.

More from View Sofia

More All fashion