Следва

Facebook моменти: Сватбени камбани за Силвия Митева

Кристина Несторова дебютира като водеща наесен?

Гаджето на моделката - Ники Николов подготвял модно предаване специално за нея...

People of art преди 10 години

След като преди дни стана ясно, че главният редактор на "Къртицата" Ники Николов, който дълги години топлеше леглото на водещата Радост Драганова, вече е с манекенката Кристина Несторова, то сега вече се говори, че той е решил да я прави тв водеща.

Ники подготвя модно предаване за половинката си Кристина, пише в. „Монитор". Искрата между гуруто на риалити форматите у нас и моделката пламна по време на кастингите за приключенското шоу на TV7, но се разгоря публично едва миналата седмица.

Опитът на Несторова като стилист и модел й дава солиден бекграунд за водещ на подобно шоу. В биографията си 28-годишната красавица има и собствена модна линия.

Ако слуховете за общ проект между влюбените се окажат верни, то твърде вероятно е наесен Несторова да конкурира предшественичката си в сърцето на Николов - Радост Драганова, и нейното „Модерно" по bTV.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра