Следва

SMUGGLERS SWING CLUB се завръща с винтидж градинско парти

Facebook моменти: Сватбени камбани за Силвия Митева

Златното момиче на спортната гимнастика се омъжи...

People of art преди 10 години

Златното момиче на спортната гимнастика се омъжи.

Най-добрата ни художествена гимнастичка Силвия Митева изчезна мистериозно преди няколко дни, за да каже "Да!" на своя любим, но тайната й беше разкрита от президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, която публикува снимки от събитието във Фейсбук.

Силвия изглежда прекрасно, с красива рокля и прическа, хванала за ръка избраника на сърцето си Илия Янев. Илия е треньор по спортна гимнастика и много отдавна е човекът до Митева.

Това е второ поколение семейство грация и треньор по гимнастика. Такава е ситуацията и при родителите на Силвия – Силвия Митева-Дивчева и Димитър Митев.

След скромното, но изискано тържество влюбените доста ще почакат с медения месец. Тъй като Силвия ще участва в Универсиадата в Казан на поредното състезание по гимнастика.








 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра