Следва

9 юли, вторник - Kим Сиърс във Victoria Beckham на мъжкия финaл на Уимбълдън 2013

We love: Cosmolite за летен трип

Всичко вече е планирано за това лято. Заминаваме!

All About Life преди 10 години

Всичко вече е планирано за това лято. Заминаваме! Вече с нетърпение очакваме деня, в който ще опаковаме багажа и вместо за офиса, ще тръгнем към мечтан и заслужен отдих. Някъде далеч от забързаната София, насаме с мечтите и мислите ни, представяме си се боси и освободени, като летен бриз. Ще сбъднем смелите си желания и прогнози, онези, за които сънувахме през дългата и тежка зима, дори не ни трябва много. Взимаме си най-милите неща, любимите ни летни находки и най-ценния куфар , защото удоволствието трябва да е пълно! Това лято ние пътуваме със Samsonite от серията Cosmolite и тръгваме, а посоката е без значение.

Ценители на красотата, на добрия дизайн и на иновативните идеи, които се реализират в съвършен продукт. Линията куфари ни плени с красивия си дизайн, с меките форми и съблазнителните цветове, които освен стилни, отиват на всичките ни рокли. Това, което наистина много ни харесва е, че Cosmolite са специални, защото са изключително модернизирани. Тази серия е най-леката и здрава колекция на Samsonite, правена досега, която комбинира прочутата здравина на куфарите Samsonite с удивително леко тегло. Това означава, че можем да си напълним куфара с обувки и рокли и да не ни тежи допълнително. Патентованата черупка, вдъхновена от природата, е основата на уникален дизайн, даващ невероятна защита на съдържанието в куфара.



Това не е всички, колекцията Cosmolite за първи път въвежда феноменалната Curv® технология. Модерната техника, чрез полагане на пластовете чрез изтъкаване, прави Curv® един от най-здравите, леки и устойчиви на надраскване познати материали.Тази нова концепция в термопластиката е изключително лека като тегло и предлага неимоверна устойчивост към удари. Агресивен тест метод върху продуктите осигурява издържливостта и ефикасността на този материал, което автоматично означава, че всичките ни вещи са защитени на сигурно място.

И пътуваме! Накъдето ни видят очите и накъдето мечтите ни посмеят да достигнат, свободни, като вятъра, щастливи, като усмихнатото златно слънце.
 
www.samsonitebg.com

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.