Следва

Коковете - любими и вечни. И летни!

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm MAX Ultra-Fluid 40 мл

Предпочитам варианта с безцветна тектура, защото по принцип не използвам грим и за мен са най-подходящи кремове с "лека" формула, които не запушват порите....

Hair преди 10 години

В сряда, 3 юли, ви дадохме поредната добра причина лятото да е най-хубавият сезон. В новата игра на ViewSofia и BIODERMA в рамките на 10 дни имате възможността да спечелите 10 слънцезащитни продукта, които сами избирате като най-подходящи за вашата кожа или кожата на семейството ви.

Всички те са от от специално разработената серия Photoderm, а условието, да ги получите като награда на деня, е подробно разяснено тук:

Играй за най-подходящата за теб слънцезащита и хубав тен - Лятната игра на ViewSofia и Bioderma

И както сме заявили, всеки следващ ден, ще обявяваме спечелилия на случаен принцип своя Photoderm продукт от предишния ден. Ето кой е седмият и какво и защо си избра да спечели:


Здравейте,

Аз избрах Photoderm MAX Ultra-Fluid 40 мл, защото за кожата на лицето ми е най-важно да е добре подхранена и защитена от агресивното въздействие на околната среда, и откакто открих козметиката Bioderma, не мога да се доверя на други продукти.


Предпочитам варианта с безцветна тектура, защото по принцип не използвам грим и за мен са най-подходящи кремове с "лека" формула, които не запушват порите.


Поздрави,
Магдалена Божидарова Димитрова, 31 год.





Photoderm MAX Ultra-Fluid 40 мл. е слънцезащитен продукт за лице, притежаващ един от най-високите фактори – SPF 50+/UVA 40, което гарантира максимална защита срещу UV лъчите. Уникалният патент Cellular BIOprotection® активира по биологичен път естествените защитни механизми на кожата, предпазва от фотостареене и защитава клетъчното ДНК. Предлага се в два цвята (светъл и златист) и с безцветна текстура. Подходящ е за всеки тип кожа, благодарение на леката ултра-флуидна текстура.

Препоръчителна цена: 32.90 лв.


Виж останалите печеливши тук>>
 
* Всички спечелили продукти на Bioderma, могат да се свържат с редакцията на ViewSofia между 16.07 и 31.07, за да получат наградите си.
Честито!

More Hair