Следва

Дизайнери за следене - За Севера и Ида Кламборн

Бионсе за бялата тениска като животоспасяваща необходимост, колко секси е Париж и какво е смъртоносна скука. Откровено за Flaunt Magazine

Дивата признава, че не признава живота без бяла тениска (въпреки че съдейки по кадрите, тя и без тениска се... 

All fashion преди 10 години

Ярка фотосесия на Бионсе за Flaunt Magazine, в която автор на снимките е Тони Дюран. Отделно от ефектните кадри, от изданието ни поднасят и симпатично интервю, в което мисис Картър с усмивка отговаря на въпросите на журналистите.

Дивата признава, че не признава живота без бяла тениска (въпреки че съдейки по кадрите, тя и без тениска се чувства повече от удобно), че от липсата на творчески елемент я навява смъртоносна скука и че особено я вдъхновява любовният роман на Клеопатра и Марк Антоний.

И още, за почивката сред природата:


Меко одеяло, червено вино, плодове и подборка от ритъм-и-блус композиции от 90-те на iPod ми. Душата ми не се нуждае от друго.

За любимото място на планетата:

Обичам Лувъра и площада под Триумфалната арка. Париж е прекрасен, секси град.

За съвременното поколение:

На концертите си виждам млади хора, които искат да постигнат много. Ние събрахме немалко пожертвования, които ще насочим към създаване на нови работни места, така че да помогнем на безработни хора. Това е постижение, което заслужава да се отпразнува.

За фондация Chime for Change събрахме повече от четири милиона долара за един ден в полза на борбата за равни права на момичетата в целия свят. И на този благотворителен концерт имаше много млади хора. те се оказаха още по-отговорни, отколкото очаквахме.


За договора с Pepsi:

Аз съм израснала с Pepsi и наблюдавах как моите кумири си сътрудничат с тях. Тази компания се отнася с уважение към артистите.

За личния живот:

Реших, че определени аспекти от моя живот трябва да останат извън вниманието на обществеността. Но по принцип обичам да споделям онова, което ме прави щастлива, особено чрез снимки.

Бионсе, тези твои фотографии наистина са чудесни.









 

More All fashion