Следва

Мостът

Обиколка на тропиците: Анджелина Джоли в Хавай

Страхотно сладка в своето любимо черно, Анджелина Джоли се отправя към гората на остров Оаху на Хаваите. Не за... 

People of art преди 10 години

Страхотно сладка в своето любимо черно, Анджелина Джоли се отправя към гората на остров Оаху на Хаваите. Не за развлечение обаче, а за да открие място за снимките на своя нови режисьорски проект "Несломеният".

На Хаваите Анджи е заедно със синовете си Мадокс и Пакс: папараци, естествено, ги засякоха още на аерогарата. След няколко дни на отмора с децата, актрисата реши да се заеме и с работата.

Снимките на новия й филм ще текат на фона на красиви гори, изключително характерни за остров Оаху. Джоли нетърпеливо крачи из гората, внимателно следейки за потенциални локации: погледът й се плъзга по короните и стъблата на дърветата, в това число и бананови, които пък може би й напомнят за снимките на "Лара Крофт", проведени в камбоджанския храмов комплекс Ангкор?

Историята иначе е за американския лекоатлет Луи Замперини, който по времето на Втората световна война изкарва 47 дни в дребна лодка в открития океан.

Достатъчно интересна, за да бъде разказана в книга, сега на нея й предстои да се мултиплицира и на кино, благодарение на усилията на госпожа Джоли и братя Коен - сценаристи на проекта.















 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра