Следва

MUSIC TODAY: Любимото парче на ETHNO момиче: Гергана

Мостът

„Мостът“ е криминален трилър, чието действие се развива в наши дни и се фокусира върху...

Events преди 10 години

FOX Crime ще зарадва любителите на драматичните сериали с оригиналната си продукция „Мостът“. Премиерата за българските зрители ще бъде в понеделник, 15 юли, от 20:50 часа. Тринайсетте епизода от първия сезон на сериал ще се излъчват всеки понеделник от 20:50 часа в ефира на FOX Crime.

„Мостът“ е криминален трилър, чието действие се развива в наши дни и се фокусира върху обтегнатите отношения на границата между САЩ и Мексико. Американска съдийка, известна с антиимиграционните си възгледи, е намерена мъртва на моста, свързващ Ел Пасо и Хуарес. Соня Крос (Даян Крюгер) от полицейското управление в Ел Пасо трябва да си сътрудничи с мексиканския си колега от полицията на щата Чиуауа, Марко Руис (Демиан Бичир).

Двамата полицаи имат единна цел – да заловят сериен убиец, действащ и от двете страни на границата. Марко е наясно с непочтените практики, съпътстващи мексиканското правосъдие. Полицията, за която работи, постепенно отстъпва под натиска и настояванията на престъпния картел. Въпреки това обаче Марко е един от последните честни хора в управлението. Той е чаровен, но и хитър и е готов на всичко, за да получи онова, което иска. Това не се нрави на Соня, която страда от Синдрома на Аспергер и стриктно спазва правилата и установените процедури.

Прямотата и безпардонността й подклаждат непримиримия й стремеж към истината. Случаят бързо ги увлича в поредица убийства на границата, която вече е завладяна от незаконна емиграция, трафик на наркотици, насилие и проституция.

През последните години Fox International Channels (FIC) въвежда глобална екранна стратегия и е първата и единствена група международни канали, която пуска телевизионни сериали и предавания в над 120 държави едновременно с премиерата им в САЩ. FIC е стратегически партньор в проекта и съинвеститор. Медийната компания харесва шведско-датския формат и решава да създаде телевизионната продукция по европейски тертип преди почти две години. След успешните преговори с Шайн Америка, международните права върху сериала са уредени.

„Мостът“ се нарежда до „Живите мъртви“ и „Демоните на Да Винчи“ като една от глобалните инициативи в програмата на FIC. Трите продукции са част от нарастващия дял на FIC в глобалното разпространяване на оригинални програми. „Мостът“, „Демоните на Да Винчи“ и „Живите мъртви“ илюстрират стремежа на компанията да предостави на зрителите по целия свят изключителни телевизионни предавания, които са нестандартни, различни, интелигентни и нетрадиционни.

Изпълнителните продуценти Мередит Стийм и писателят, телевизионен сценарист и продуцент Елууд Райд адаптират „Мостът“ за американския екран от хитов сериал със същото име, чието действие се развива на границата между Дания и Швеция. Продуценти на оригинала са Филмланс, част от Шайнс Груп, и датската Нимбус Филм Продъкшън.

В „Мостът“ участват още Тед Ливайн, Анабет Гиш и Томас Райт, както и Матю Лилард като гостуващ актьор. Пилотният епизод е режисиран от Герардо Нараньо. Изпълнителни продуценти на „Мостът“ са Карълайн Бърнстайн от Шайн Америка и Ларс Бломгрен от Филмланс. Сериалът ще се разпространява от Шайн Интернешънъл.

За Шайн Америка

Шайн Америка е световен лидер в продуцирането и разпространението на завладяващи телевизионни и дигитални продукции със и без сценарий. Шайн Америка е известна със своите хитови и спечелили награди оригинални реалити предавания, сред които „Най-големият загубеняк“ и „Лицето“, както и с адаптациите на формати на Шайн Груп като MasterChef и Minute to Win It, и със своите сериали по сценарий, сред които “Офисът“ и предстоящия драматичен сериал „Мостът“.

Шайн Америка има сключени договори за разработка с някои от водещите телевизионни продуценти, включително Найджъл Литгоу (Найджъл Литгоу Продъкшънс), както и своя собствена марка реалити формати – Ардабан, която се ръководи от създателите на хитовото предаване на Фуд Нетуърк „Отрязан“. Шайн Латино, ново подразделение на Шайн Америка, продуцира и разпространява оригинални продукти на испански език на американския и латиноамериканския пазар.

Глобалният отдел Шайн 360˚ изгражда търговски марки посредством интелектуалната си собственост и предоставя на рекламодателите възможности за интегриран маркетинг. Компанията е разработила и над двайсет новаторски оригинални онлайн сериала по канали като MSN, Yahoo, YouTube и други платформи, много от които продуцирани в сътрудничество със световни марки като Уолмарт, Тойота, Крафт Фудс, Събуей и Майкрософт. Чрез компанията-разпространител на Шайн Груп – Шайн Интернешънъл, Шайн Америка разпространява богатата си колекция от програми и формати в повече от 150 страни.

За повече информация посетете shineamerica.com.

За „Фокс Интернешънъл Ченълс”

„ФОКС Интернешънъл Ченълс” (ФИЧ) е международна мултимедийна компания на „Туенти Фърст Сенчъри ФОКС”. Обработваме, продуцираме и разпространяваме над 300 развлекателни, спортни, реалити, документални и филмови канала, на които сме единствен или мажоритарен собственик, на 48 езика в Латинска Америка, Европа, Азия и Африка. Основните канали на ФИЧ включват „ФОКС”, „ФОКС Спортс”, „ФОКС Лайф” и „Нешънъл Джиографик Ченъл”.

Филмовите канали на ФИЧ включват „ФОКС Мувис”, „ФОКС Мувис Премиъм”, „Стар Чайнийз Мувис” и „Мувисити”. Тези телевизии и свързаните с тях мобилни, нелинейни и хайд дефинишън разширения достигат до над 1,6 млрд. домакинства в цял свят. Освен това ФИЧ притежава и управлява две продукционни студиа и продуцира хиляди часове местни програми за каналите, които притежава напълно, и за трети лица.

За повече информация може да посетите сайта тук>>>

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 19 часа

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?