Следва

Подхранете кожата с точно тези разкрасяващи напитки

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm Apres-soleil

тайната на добрия и дълготраен тен не е само в слънцезащитния продукт, а и в подхранването на кожата след излагането й на слънце...

Body преди 10 години

В сряда, 3 юли, ви дадохме поредната добра причина лятото да е най-хубавият сезон. В новата игра на ViewSofia и BIODERMA в рамките на 10 дни ще имате възможността да спечелите 10 слънцезащитни продукта, които сами избирате като най-подходящи за вашата кожа или кожата на семейството ви. 

Всички те са от от специално разработената серия Photoderm, а условието, да ги получите като награда на деня, е подробно разяснено тук: 

Играй за най-подходящата за теб слънцезащита и хубав тен - Лятната игра на ViewSofia и Bioderma

И както сме заявили, всеки следващ ден, ще обявяваме спечелилия на случаен принцип своя Photoderm продукт от предишния ден. Ето кой е седмият и какво и защо си избра да спечели:

Избрах си Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце, защото зная, че тайната на добрия и дълготраен тен не е само в слънцезащитния продукт, а и в подхранването на кожата след излагането й на слънце. Тъй като кожата ми се изсушава от слънчевите лъчи и солената вода, винаги използвам лосион след това. Не съм пробвала точно този продукт на Bioderma, но познавам марката и смятам, че наистина е една от най-добрите дерматологични козметики.

Ева Светомирова Гинчева, 26 г




Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце е хидратираща и успокояваща грижа, подходяща за цялото семейство. Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце дава на кожата оптимално ниво на хидратация, предотвратява изсушаването на кожата след излагане на слънце и забавя процесите на кожно стареене. Облекчава и ускорява регенерацията на кожата, уязвима на вредното въздействие на слънчевите лъчи. Облекчава загряванете и усещането за парене, често изпитвани след прекомерно излагане на слънце. Забавя процеса на белене на кожата и удължава тена. Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце съдържа патента Cellular BIOprotection®, благодарение на който защитава ДНК на клетките.
Препоръчителна цена на Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце:
100 мл. – 11.90 лв; 200 мл. – 22.90 лв; 500 мл. – 35.90 лв.

Виж останалите печеливши тук>>
 
* Всички спечелили продукти на Bioderma, могат да се свържат с редакцията на ViewSofia между 16.07 и 31.07, за да получат наградите си.
Честито!
 

More Body