Следва

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm BRONZ сухо олио

Подхранете кожата с точно тези разкрасяващи напитки

Да, знаем колко сте пристрастени към хидратиращия си крем и че не можете да живеете без новия си...

Hair преди 10 години

Да, знаем колко сте пристрастени към хидратиращия си крем и че не можете да живеете без новия си BB крем, но обмисляли ли сте идеята, че това, което приемате в тялото си, е също толкова важно като това, което слагате върху кожата си? Вероятно, но надали достатъчно, за да започнете да зареждате хладилника си с полезни за здравето напитки, нали? Не се притеснявайте, това е на път да се промени. Опитайте тези 7 напитки –докато се наслаждавате на чаша вино с момичетата или просто ако искате да разнообразите. Те ще утолят жаждата на вашата кожа и ще ви накарат да искате още.

Eboost

Тази изцяло натурална, пълна с витамини напитка не само ще ви донесе прилив на енергия, но също така съдържа необходимата дневна доза витамин D, който обикновено е недостатъчен за повечето жени. Освен това съдържа и Ресветарол и калий. Всички тези съставки взети заедно, помагат за запазване на еластичността на кожата, изравняват фините линии на лицето и бръчките, помагат за намаляване вредата от слънцето, забавят процеса на стареене, заздравяват, повдигат и хидратират кожата. Да не забравяме, че правят чудеса и с косата ви!

Наличен е в 4 различни вкуса.

Намерете го на eboost.com, цена: $28.00 - $39.00

Phytometer
Олигомерна напитка

Чувствате се изморени и стресирани? Просто разтворете пакетче от тази хранителна добавка в бутилка или в чаша вода. Тя възстановява нивата на основните за човешкия организъм елементи и засилва издръжливостта на тялото. Действа още преди кожата ви да усети стреса.

Търсете на lespausa.com, цена: $35.50

Zenify
Здравето се усеща още от първата глътка!

Тази анти-стрес напитка, която има само 50 калории, е с много изтънчен плодов вкус, с искрящи шампанени мехурчета. Съдържа витамин C (ключът към възпроизвеждането на колагена), витамин B16 (чиято недостатъчност може да причини акне) и витамин B12 (а недостатъчно от този, може да доведе до суха кожа, бръчки, акне по пътя на косата и дерматит).

thelivestressfreedrink.com, цена: $25.95 за 12 броя

BijaBody
Разкрасяващ чай за всеки ден

„Многобройни проучвания показват, че пиенето на чай през деня може да подобри метаболизма и кожата ви, но това, което повечето хора не разбират е, че нито едно от тези проучвания няма предвид чаени листа в пакетче“, казва основателката на BijaBody Мелиса Пиколи. Разбира се, нейният разкрасителен чай за всеки ден не е в пакетчета и е смесица от Оолонг (вид черен чай) и чай Пу-ер с разкрасителни билки и подправки.
Ммм,вкусно!

$15.00 на bijabody.com

Сангрия Eppa

Сдобийте се с прекрасен тен с помощта на тази натурална плодова сангрия. Само 120 калории за под 12 долара бутилката, не се лепи на талията, компактна добавка, изпълнена с разкрасителни съставки като нар, средиземноморски червен портокал, плодът акай, боровинки и натурални цитрусови есенции, в които ще се влюбите.

$44.97 за 3 бутилки на eppasangria.com

Вода HINT

Като взема всички полезни качества на чистата вода, водата HINT добавя намек за изцяло натурален плодов вкус. Освен това тя има точно нула калории и не съдържа изкуствени подсладители или консерванти.

$15.38 - $17.82 за 12 броя на drinkhint.com

Сок Ritual
Естествен, летен сок с вкус на диня

И ако заглавието не е достатъчно, нека повторим –това е разкрасяващ сок със 100% органичен произход. Съдържа витамин C и анти-токсични съставки като ягоди, диня, ябълки, кокосов сок, които ще накарат кожата ви да сияе.

За информация и поръчки: ritualcleanse.com 

More from View Sofia

More Hair