Следва

Роклята на Кейт

Drive with style

Италианската марка Alberto Guardiani представя новата си колекция от обувки за шофиране Alberto Guardiani Drive S/S 2008...

All fashion преди 15 години

Италианската марка Alberto Guardiani представя новата си колекция обувки за шофиране Alberto Guardiani Drive S/S 2008, като черпи вдъхновение от екзотиката и духа на Южна Америка, Карибите и Сахара...Удобство, стил, екзотика са три думи важни за линията и тази година.

Това усещане пресъздават подбраните материи, а именно естествена кожа в пастелни тонове и шарки.

Серията на Drive S/S 2008 е създадена за динамичния мъж, който не се страхува да живее, за мъжa, който създава събитията, а не е случаен наблюдател.

Има неща, които са класически за господата, а кожените мокасини са едни от тях, със заявка още от миналата година. Мокасините са удобни за работа в постоянно движение. Същевременно стават и за парти и коктейл вечер, тъй като носят онзи easychic на италианския мъж, който умело съчетава велурената обувка с хубава риза с навит ръкав.

Alberto Guardiani са ергономични и удобни, oще от старта на марката, тя залага на прецизни материи и специални технологии при изработката, но никога не пропуска последния handmade шев. Обувките на марката обхващат крака и пазят стъпалата благодарение на специалните подметки.

Независимо къде отиваш с Drive, можеш да си сигурен, че го правиш със стил. ViewSofia препоръчва модел в син естествен велур, цена 495 лв.

Виж моделите в Kult shoes, ЦУМ

More from View Sofia

More All fashion