Следва

Роклята на Кейт

Drive with style

Италианската марка Alberto Guardiani представя новата си колекция от обувки за шофиране Alberto Guardiani Drive S/S 2008...

All fashion преди 15 години

Италианската марка Alberto Guardiani представя новата си колекция обувки за шофиране Alberto Guardiani Drive S/S 2008, като черпи вдъхновение от екзотиката и духа на Южна Америка, Карибите и Сахара...Удобство, стил, екзотика са три думи важни за линията и тази година.

Това усещане пресъздават подбраните материи, а именно естествена кожа в пастелни тонове и шарки.

Серията на Drive S/S 2008 е създадена за динамичния мъж, който не се страхува да живее, за мъжa, който създава събитията, а не е случаен наблюдател.

Има неща, които са класически за господата, а кожените мокасини са едни от тях, със заявка още от миналата година. Мокасините са удобни за работа в постоянно движение. Същевременно стават и за парти и коктейл вечер, тъй като носят онзи easychic на италианския мъж, който умело съчетава велурената обувка с хубава риза с навит ръкав.

Alberto Guardiani са ергономични и удобни, oще от старта на марката, тя залага на прецизни материи и специални технологии при изработката, но никога не пропуска последния handmade шев. Обувките на марката обхващат крака и пазят стъпалата благодарение на специалните подметки.

Независимо къде отиваш с Drive, можеш да си сигурен, че го правиш със стил. ViewSofia препоръчва модел в син естествен велур, цена 495 лв.

Виж моделите в Kult shoes, ЦУМ

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.