Следва

Дафне Гроенвелд и нейният неоспорим сексапил

София Копола и Louis Vuitton – нова колекция чанти

Една модна връзка, която се надяваме да продължи и в бъдещето, е тази между София Копола и... 

All fashion преди 10 години

Една модна връзка, която се надяваме да продължи и в бъдещето, е тази между София Копола и Louis Vuitton. Режисьорката създаде нова колекция чанти, под името SC, инициалите на името София Копола, която ще се продава ексклузивно в Le Bon Marché Rive Gauche - парижкият унивесрален магазин, любимо място за шопинг на прочутата звезда.

Като близък приятел на творчески директор на LV Марк Джейкъбс, Копола е в списъка с именити сътрудничества още от 2008 г., когато заедно с известния си баща създават рекламната кампания на Marc Jacobs – Франсис Форд Копола е режисьорът, а София е самият модел за едноименния аромат на Джейкъбс.

После идва и неустоимото предложение да създаде колекция чанти и обувки за Louis Vuitton, която да носи нейното име. Така чантата SC се превръща в истинска звезда, може би защото подчертава изключително готиния стил на талантливата кинорежисьорка. Моделът е заоблен, с две къси дръжки и напълно изчистен от детайли, и през годините често е забeлязван именно в ръцете на Копола.

Този сезон обаче SC е освежена с ярки цветове и с едно ново попълнение от чанта с дълга дръжка. Елегантното черно е изборът на София за последните модели, а искрящо розово очертава кройката им. Като цяло харесваме освежената линия, но още повече харесваме продължаващото фешън сътрудничество между две силни в модата и киното имена.





 

More All fashion