Следва

Свръхестествена елегантност от Dior - есенната кампания

Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

... Силна и стилна… като рекламната кампания на FENDI есен-зима 2014...

All fashion преди 10 години

Тази есен ще е...

... Силна и стилна… като рекламната кампания на FENDI есен-зима 2014, която Лагерфелд снима в Рим, точно там, където са корените на италианския лейбъл. Сладко нацупените модели отдавна са изместили усмивките от страниците на списанията. Затова е нужно да си Кара Делевини, ако искаш да привлечеш внимание при представянето на достатъчно индивидуалните палта с косъм. Харесваме и колекцията, и нейното лице, а резултатът, който виждаме от излезлите миналата седмица кадри, е повече от прекрасен.

Виж още тук >>


Първата сватбена колекция на Viktor&Rolf



 

Холандското авангардно дизайнерско дуо само преди седмица направи своя артистичен триумф на Седмицата на висшата мода в Париж, където се завърна след дълго отсъствие, а малко след това ни изненада приятно с изключително красива булчинска линия, първата в портфолото на Viktor&Rolf.

Съвсем чиста, но не и лишена от специалните романтични детайли като къдрите и панделките, класически бяла, без дори нюанс отклонение, капсулната колекция от шест превъзходни модела е като хладен бриз сред твърде многото интерпретации в този сектор на модата. Без да е впечатляваща със сложността на кройките или комбинацията от скъпи материи, сватбената линия е хубава като повода, за който е създадена, точно такава каквато е, без да искаш да добавиш или махнеш нещо от нея.

Харесваме и силуетите, както и елегантните изобретения от риза и гащеризон.

Виж още тук >>



Мадона и MATERIAL Girl. В ролята – Рита Ора



Сред нещата, които откраднаха вниманието ни от изминалата седмица, не можем да подминем новия проект на Мадона МАТЕRIAL GIRL. Младежката линия, съчетаваща клубното настроение на 90-те с поп-арт инспирации, сякаш е създадена за своето лице Рита Ора. Закачливите принтове и гръндж аксесоарите са добър избор за небрежна разходка или спонтанна визия за петъчната вечер.

Виж още тук>>



София Копола и Louis Vuitton – нова колекция чанти




Една модна връзка, която се надяваме да продължи и в бъдещето, е тази между София Копола и Louis Vuitton. Режисьорката създаде нова колекция чанти, под името SC, инициалите на името София Копола, която ще се продава ексклузивно в Le Bon Marché Rive Gauche - парижкият унивесрален магазин, любимо място за шопинг на прочутата звезда.

Като близък приятел на творчески директор на LV Марк Джейкъбс, Копола е в списъка с именити сътрудничества още от 2008 г., когато заедно с известния си баща създават рекламната кампания на Marc Jacobs – Франсис Форд Копола е режисьорът, а София е самият модел за едноименния аромат на Джейкъбс. После идва и неустоимото предложение да създаде колекция чанти и обувки за Louis Vuitton, която да носи нейното име. Така чантата SC се превръща в истинска звезда, може би защото подчертава изключително готиния стил на талантливата кинорежисьорка. Моделът е заоблен, с две къси дръжки и напълно изчистен от детайли, и през годините често е забeлязван именно в ръцете на Копола.

Този сезон обаче SC е освежена с ярки цветове и с едно ново попълнение от чанта с дълга дръжка. Елегантното черно е изборът на София за последните модели, а искрящо розово очертава кройката им. Като цяло харесваме освежената линия, но още повече харесваме продължаващото фешън сътрудничество между две силни в модата и киното имена.

Виж още тук>>


Дафне Гроенвелд и нейният неоспорим сексапил




Дафне Гроенвелд и нейният неоспорим сексапил са на фокус в августовската сесия към корицата на Numéro, чийто автор е Елен фон Унверт – един от най-способните да уловят сексуалното напрежение във въздуха фотографи.

И от първия до последния кадър не можем да отлепим очи от черно-бялата история, в която Дафне е фатално красива блондинка от 60-те, облечена красиво, понякога и съблечена по фантастичното си бельо.

Виж още тук >>
 

More All fashion