Следва

Княгиня Шарлот - сама на почивка, но поне пълноценна

Световна звезда в будоара на Мис България

Най-актуалният хаус изпълнител в момента Low Deep T ще влезе в Замъка на „Мис България 2013”. Той ще...

Други преди 10 години

Най-актуалният хаус изпълнител в момента Low Deep T ще влезе в Замъка на „Мис България 2013”. Той ще омая претендентките на най-красивото риалити още на старта на шоуто. Изпълнителят на хита “Casablanca” ще е и единственият мъж, който ще види будоара на красавиците лично.

В понеделник, точно в 21:00, в ефира на TV7 ще бъде даден зрелищният старт на първото риалити, което ще затвори под един покрив представители само на един пол. 18-те претендентки за титлата „най-красива българка” ще влязат в луксозния си Замък, достоен за истинските мис. Момичетата ще се разполагат в красива спалня, решена в бяло, върху легла, облицовани с кожа. Огромната им баня е изцяло черна и достатъчно просторна, че претендентките да прекарат повече време по бански в нея. В двора на Замъка могат да се наслаждават на слънцето и да се къпят в джакузито.

Но дали ще се радват на целия този лукс до края на шоуто, зависи само от обитателките на Замъка. Въпреки че всяка от тях е възможна бъдеща Мис България, те ще трябва да се грижат сами за удобството си. Ще чистят, готвят и перат сами. Ще трябва да оставят капризите зад гърба си и да впрегнат всичките си сили не само в задачите, които ще получават, но и в поддръжката на Замъка.

Претендентките ще трябва да се борят за короната на „Мис България 2013” не само с красота, но и с характер и воля. В лайфовете всеки петък водещите Кирил Ефремов и Камелия ще показват на живо номинациите на претендентките. А в живите студия всеки вторник, зрителите ще избират коя красавица да си тръгне чрез sms-гласуване. В епизодите в понеделник, сряда и четвъртък Кирил Ефремов ще повдига завесата към живота на момичетата зад стените на Замъка. Зараждащи се приятелства, завист, възхищение и спорове няма да остават скрити.

Уникалното риалити ще завърши с грандиозна Гала вечер на 17 август, когато на живо в ефира на TV7 зрителите ще изберат най-красивата българка, която ще представи страната на „Мис Свят 2013”.
 

More from View Sofia

More Други