Следва

Наш актьор в холивудска драма за Втората световна война

Сватбата на Холи Бери - първите снимки

Само преди ден и малко поздравихме Холи Бери и Оливие Мартинес със сватбата им и вече...

People of art преди 10 години

Само преди ден и малко поздравихме Холи Бери и Оливие Мартинес със сватбата им и вече можем да се насладим на първите снимки от церемонията.

На тях се вижда булката - нежна и красива с финия си профил, толкова "нейната" къса прическа и елегантна видимо рокля с дебели презрамки, обсипани с пайети.

Мероприятието е преминало в условията на пълна секретност. Цялата територия около замъка Шато де Конде, едно прекрасно място във Франция, е била отцепена.

И все пак, за любопитните папараци не може да има прегради - те уловиха първите гости на церемонията, както и великия ретро автомобил, в който се вози булката - белоснежен и романтично украсен.

На задната му седалка нетърпеливо се оглежда младоженката. Точно тук се вижда и частта от роклята й - с открити рамене и онзи красив златист елемент на презрамките.

Това е всичко за момента, но от него можем да отсъдим, че бъдещата майка /46-годишната актриса чака дете от съпруга си през есента/ е елегантна, секси и развълнувана, точно както приляга на всяка булка.Иначе това е трети брак за Холи Бери - преди да пристане на Оливие Мартинез, с когото са заедно от три години, тя се е омъжвала за бейзболния играч Дейвид Джъстис и певеца Ерик Бенет. Има е едно дете от модела Габрил Обри.Прекрасна Холи, пожелаваме щастие и очакваме още кадри от това мило и интимно тържество, с едва 60-ина поканени. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 2 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра