Следва

Комбинезон 24

Christian Dior Couture, eсен-зима 2013/14

Чистата радост от модата, дефилето като върхово преживяване за всички сетива и елегантността като...

All fashion преди 10 години

Чистата радост от модата, дефилето като върхово преживяване за всички сетива и елегантността като висша повеля - това бе последната колекция висша мода на Раф Симънс за модна къща Dior, която видяхме в Париж в самото начало на месеца.

Мода, инспирирана от Азия и Африка, и доведена до чист екстаз, докато, черпейки от миналото, пристъпва в бъдещето. Майсторство, присъщо на най-най-големите.

 

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 2 дни

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 2 дни

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.