Следва

Красота отвътре за видими резултати на лицето

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia приключи

Лятната игра на Bioderma и ViewSofia приключи с десет участника, получили по един продукт от серията Photoderm на Bioderma...

Hair преди 10 години

Лятната игра на Bioderma и ViewSofia приключи с десет участника, получили по един продукт от серията Photoderm на Bioderma. Ти трябваше да намериш скрития в условието линк към изброени любимите ни дерматологични изобретения от Photoderm в четири продукта и да избереш за себе си най-подходящия от тях.

В рамките на 10 дни ViewSofia публикува по един печеливш, а всички можеш да видиш тук >>

Ако си сред тях, може да се свържеш с редакцията на ViewSofia  от днес до 31.07, за да получаш своята награда.

Ето и продуктите от серията Photoderm на BIODERMA , сред които можеше да избираш:

Photoderm MAX Ultra-Fluid 40 мл. е слънцезащитен продукт за лице, притежаващ един от най-високите фактори – SPF 50+/UVA 40, което гарантира максимална защита срещу UV лъчите. Уникалният патент Cellular BIOprotection® активира по биологичен път естествените защитни механизми на кожата, предпазва от фотостареене и защитава клетъчното ДНК. Предлага се в два цвята (светъл и златист) и с безцветна текстура. Подходящ е за всеки тип кожа, благодарение на леката ултра-флуидна текстура.



Препоръчителна цена: 32.90 лв.

Photoderm BRONZ сухо олио 200 мл. съчетава силата на биологичното действие с комфорта и удоволствието от употребата. Благодарение на патента Cellular BIOprotection®, Photoderm BRONZ сухо олио предоставя вътрешна клетъчна защита, а оптималната външна защита срещу UV лъчите се постига чрез високия фактор (SPF50 и SPF30). Уникалният бронзиращ комплекс в продуктите от серията Photoderm BRONZ стимулира естествения процес на синтезиране на меланин в кожата, причина за образуването на тен. Придобиването на здравословен загар вече е лесно и приятно, тъй като, за да има ефект Photoderm BRONZ, е необходимо само спокойни и защитени да се насладите на слънчевите бани.



Препоръчителна цена на Photoderm BRONZ сухо олио SPF30: 40.90 лв.

Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце е хидратираща и успокояваща грижа, подходяща за цялото семейство. Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце дава на кожата оптимално ниво на хидратация, предотвратява изсушаването на кожата след излагане на слънце и забавя процесите на кожно стареене. Облекчава и ускорява регенерацията на кожата, уязвима на вредното въздействие на слънчевите лъчи. Облекчава загряванете и усещането за парене, често изпитвани след прекомерно излагане на слънце. Забавя процеса на белене на кожата и удължава тена. Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце съдържа патента Cellular BIOprotection®, благодарение на който защитава ДНК на клетките.



Препоръчителна цена на Photoderm Apres-soleil мляко за след слънце:
100 мл. – 11.90 лв; 200 мл. – 22.90 лв; 500 мл. – 35.90 лв.


Photoderm KID Spay 200 мл. е слънцезащитен спрей за деца, който осигурява вътрешна клетъчна защита, благодарение на патента Cellular BIOprotection® и много висока външна защита от вредните UV лъчи (SPF 50+/UVA 38). Съставката Пептид C, представляваща комбинация от 3 амино-киселини, подсилва биологичната защита на ДНК на клетките. Подходящ е за лице и тяло.



Препоръчителна цена: 34.90 лв.

 

More from View Sofia

More Hair