Следва

Ева Лонгория с ново гадже

Наш актьор в холивудска драма за Втората световна война

Захари Бахаров е едно от най-големите имена на родната театрална и кино сцена...

People of art преди 10 години

Захари Бахаров е едно от най-големите имена на родната театрална и кино сцена. Сега обаче българският актьор е на път да добие по-сериозна международна слава. Филмът, в който ще участва се казва "The Monuments Men". Във "Фейсбук" страницата на фестивала за независимо кино So Independent е публикуван кратък анонс с новината, в която се казва, че Клуни е поканил Бахаров. Мат Деймън, Кейт Бланшет и Бил Мъри също са част от проекта.

До момента Захари е участвал и в други холивудски продукции, като филма"Universal Soldier: Regeneration" с участието на Жан-Клод Ван Дам. Новият проект с Джордж Клуни обаче е доста по-сериозен и стойностен, отколкото предишните прояви на Захари в киното зад океана.

Нека припомним и фактът, че сериалът "Под прикритие", където на Захари е поверена една от главните роли, се излъчва вече и в САЩ, а в списъкът на най-гледаните сериали в света е на 128 място от 600.
Очаква се "The Monument Men", който е сниман в Германия и вече е в постпродукция, да тръгне по кината в САЩ на 18 декември. Нямаме търпение да гледаме българския актьор редом с Мат Деймън и Джордж Клуни на големия екран.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра