Следва

Фотоконкурс „Снимай МЕ - бъди част от универсалния символ на правата на човека - направи го свой!”

Ева Лонгория с ново гадже

Ева Лонгория няма как да остане дълго сама. Едва отшумели последните клюки около... 

People of art преди 10 години

Ева Лонгория няма как да остане дълго сама. Едва отшумели последните клюки около развода с Тони Паркър, актрисата вече се усмихва широко в компанията на новата тръпка в живота си - бизнесмена от Хондурас Ернесто Аргуело. И макар че в мрежата отдавна пълзят слухове за връзката им, това е първото "официално" фото на влюбените.

По принцип, общи снимки на Ева и Ернесто имаше и по-рано - двамата се запознаха на снимките на телевизионното шоу Ready For Love. Искрата пламва и ги събира почти мигновено. Но, именно тази снимка е първото потвърждение, че Лонгория и Аргуело са заедно и при това безмерно щастливи. На снимката влюбените са на почивка с приятели в Тексас, където шумно празнуват 4-и юли.

Скоро след този кадър Ева и Ернесто публикеваха още една трогателна фотография: тече църковна служба, двамата стоят, прегърнати, в катедралата Нотр-Дам в Париж, може би благодарейки на бога, че са се срещнали.

Пожелаваме дълга любов и щастие!



 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра