Следва

Face to face: Христина Ангелакова за деветото издание на "Моцартовите празници"

Фотоконкурс „Снимай МЕ - бъди част от универсалния символ на правата на човека - направи го свой!”

Фотоконкурсът "Снимай МЕ" е част от проекта "Бъди част от универсалния символ на... 

Events преди 10 години

Правата на човека вече имат универсален символ!

Арт.Е и Фондация Сила за живот Пламен Толев отправят предизвикателство към всички, които обичат фотографията и обявяват конкурс за снимки, в които по оригинален начин присъства Универсалния символ на правата на човека.

Снимай универсалния символ – на улицата, сред природата, вкъщи – навсякъде около теб. Имаш пълната свобода да пресъздадеш формата на символа и да го запечаташ на снимка. Снимки се приемат в дигитален формат, на [email protected] до 15 септември 2013 г.

Основни критерии за избор на журито ще бъдат нестандартната визия, творческият подход и свободата на въображението на участниците. Най-интересните и сполучливи снимки ще получат награди.

Най-находчивите попадения ще определи публиката чрез он-лайн гласуване на Facebook страницата на конкурса - „Символ на правата на човека”.

Изпрати авторска снимка на символа на правата на човека в действие и стани част от инициативата. Как би го пресъздал и направил свой? Заедно можем да направим така, че символът на правата на човека да полети! Включи се и ти!

Фотоконкурсът "Снимай МЕ" е част от проекта "Бъди част от универсалния символ на правата на човека - направи го свой" на Фондация Арт.Е - Център за насърчаване и развитие на визуалните изкуства и Фондация Сила за живот Пламен Толев и се осъществява по "Програма Младежта в действие” на Европейския Съюз.

За повече информация посети snimaime.tumblr.com 

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?