Следва

Мода от червения килим - Кейт Бланшет

Стига Маноло, дайте Ескада

Чантата “Маргарета”, емблематична за колекция пролет/лято 2008 на ESCADA се появи във филма на Майкъл Патрик Кинг...

All fashion преди 15 години

Чантата “Маргарета”, емблематична за колекция пролет/лято 2008 на ESCADA се появи във филма на Майкъл Патрик Кинг “Сексът и градът”, чиято премиера бе на 27-ми май в Ню Йорк. Адвокатката Миранда Хобс я носи в сцената край басейна. Бутикът на ESCADA в Бевърли Хилс също е заснет.

Чантата “Маргарета” е майсторски изработена от най-фина агнешка напа и цветна канава, ръчно направена в Италия и се отличава с щампа в оранжево и синьо, напомняща мавританска мозайка. Чантата може да се намери в бутиците на ESCADA по света. Имаше я и тук, но вече я няма. Едната е в ръцете и сърцето на нашия изпълнителен директор, а другата – някъде във Варна.

Иначе, ESCADA е водеща луксозна марка, синоним на елегантни и женствени модни стоки, като отдава голямо значение на цветовете. Колекциите на ESCADA включват облекла, аксесоари, очила и аромати. Оснавана от Маргарета и Волфганг Лей през 1976 г., компанията има приходи от 686 милиона евро за фискалната 2006/2007 г. и е представена с повече от 400 магазина в около 60 страни.

More from View Sofia

More All fashion