Следва

Горещ поетичен соул от Iyeoka на плажа на Баш бар

Линдзи Лоън сключи сделка за 2 милиона с Опра Уинфри

Актрисата ще даде първото си интервю пред Първата дама на токшоуто, за да разкрие най-съкровените си тайни и страхове, само дни след като излезе от клиниката...

People of art преди 10 години

Линдзи Лоън ще разкрие най-съкровените си тайни в името на доходоносна дву милионна TV сделка, която наскоро самата тя подписа с Опра Уинфри.

27-годишната актриса ще даде първото си интервю пред Първата дама на токшоуто, в което ще разкрие своите страхове, само дни след като излезе от клиниката, в която бе хоспитализирана тази пролет със съдебно решение, което я прати на 90-дневна рехабилитация. Освен всичко това Линдзи се е съгласила да участва и в документална поредица за самата нея от осем части, която ще бъде излъчвана в собственото уеб пространство на Опра OWN Network. Цената, която тя ще получи за сделката, която я задължава да разголи душата си, е близо два пъти по-голяма от тази, която от Playboy й платиха преди повече от година, за да съблече дрехите си.

Според клюките в американския сайт TMZ Линдзи е водила преговори в продължение на четири месеца, за да финализира сделката, която да ни даде възможност да видим нейните борби за запазване на кариерата й, бъдещите й творчески планове в дълбочина и усилията на едно младо момиче да остане от "светлата страна".

Очаква се реалити поредицата да бъде излъчена през 2014 г., а ние се чудехме, би ли я гледал?









 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра