Следва

Fred Perry и Comme des Garçons в лимитирана колекция

Мода от червения килим - Кейт Бланшет

След като пяхме с пълно гърло на концерта на Кайли Миноуг, Австралия ни е още по-мила, тя и нейните красиви жени. Виж...

All fashion преди 15 години

След като пяхме с пълно гърло на концерта на Кайли Миноуг, Австралия ни е още по-мила, тя и нейните красиви жени. Виж как изглежда бременната актриса Кейт Бланшет и ще ни повярваш на хубавите думи.

На червеният килим на Оскарите, тя се яви в рокля на Dries van Noten в лилаво и набор около бюста в златно. Роклята прикрива коремчето й по един много симпатичен начин. Австралийката беше избрала и бижута на Lorraine Schwartz и малка ръчно изработена коктейлна чантичка, дело на Roger Vivier. Цялото присъствие на актрисата напомняше гръцка богиня.

Облеклата на белгийския дизайнер можеш да откриеш най-близо до София в Париж на 7,Quai Malaquais 75006.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.