Следва

17 юли, сряда - Никол Шерцингер

Дизайн за вдъхновение: Изчистено, сдържано и поръсено с лукс в полите на Витоша

Решили сме да започнем абсолютно на чисто след това лято. Есента сме предвидили да я посрещнем в нов дом, с нов интериор...

All About Life преди 10 години

Решили сме да започнем абсолютно на чисто след това лято. Есента сме предвидили да я посрещнем в нов дом, с нов интериор, лишени от абсолютно всякакво желание да запазим нещо от старите си дизайнерски решения, които пренасяме през годините от къща на къща и преборили се с вещоманията, която сериозно ни е била обзела през последните години.

Имаме шанс да разтоврим изцяло потенциала си на чисто и какво по-хубаво от това, когато мястото го предразполага напълно. Мечтата ни, новата ни придобивка, се сбъдва точно в полите на Витоша, в един от най-престижните и предпочитани за живеене комплекси - "Макси", а интериорното ни вдъхновение, което имаме за пространствто е с максимална функционалност, изчистено и сдържано, без нищо излишно и натруфено, само най-необходимото...

Избрахме си няколко дизайнерски вдъхновения, които да приложим в нашия нов дом. Всяко едно крие своята емоция, абстракция и тайна за уют. Харесахме именно тези чужди решения като отправна точка за нашето обзавеждане в полите на Витоша за окончателния ни избор за живеене - комплекс "Макси".

В представите ни то изглежда точно така:



3D стена, с вградена техника...




Огромен бял диван...




Голяма лампа...




Задължително - статив за фотоапарата, за да запечатаме неповторимите гледки и моменти, прелагащи ни комплекса...



Аквариум и глобус...




Ниско легло...




Скрити шкафове...



Наподобяваща дърво вана, приспособена баня към останалата част от апартамента...





тоалетна...




Стая - гардероб...

Комплекса, в който удобно ще се настаним от ноември, е разположен в полите на Витоша с изключителна гледка към града и планината. Той предлага освен голямо разнообразие от апартаменти и редови къщи, разполагащи с големи тераси и панорамни френски прозорци, така и множеството насаждения и красиво оформени зони за разходка и отдих, които заслужено носят на жилищната част наименованието "Green City".

За удобството и комфорта на живущите в комплекса се предлагат услуги и екстри като спа център, външен басейн, кортове, характерни за петзвездните хотели, което е повече от основателна причина да нямаме търпение да се настаним там. Красивите панорамни гледки, които се откриват към планината, допълват цялостното усещане за уединение и комфорт и сме сигурни, че когато видиш мястото ще ти се прииска да ни станеш съсед. Затова още от сега ти казваме, че допълнителна информация за апартаментите, които се предлагат в комплекса можеш да получиш тук, а ние ще преровим отново личния си архив за нещо вдъхновяващо, което да си купим за новото жилище.


* показаните интериорни кадри не са от територията на Green City.


Още дизайн за вдъхновение, които могат да са ти от полза при обзавеждането на новия дом:

Pop Art & Fun от KARE

Нещо старо, нещо синьо

Лампи за мечти и фантазии!


 



 

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 20 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.