Следва

Face to face с актрисата Таня Захова или красивия глас на Ева Лонгория в "Отчаяни Съпруги"

“Клуб Веселие” остана без един от главните си герои.

Кори Монтейт, по-известен като Фин Хъдсън от сериала “Клуб Веселие” е бил открит мъртъв в хотелската си стая в центъра на Ванкувър...

People of art преди 10 години

Кори Монтейт, по-известен като Фин Хъдсън от сериала “Клуб Веселие” е бил открит мъртъв в хотелската си стая в центъра на Ванкувър. Актьорът често посягал към наркотични вещества и най-вероятно дрогата го е убила. Попитан дали Монтейт не е починал от свръхдоза, представителят на полицията във Ванкувър Дъг Лепърд заяви, че не може да обсъжда въпроса, но досега в стаята не е открито нищо. Тялото е било намерено през уикенда около обяд от служител на хотела, след като Кори не е освободил стаята си навреме.

Новината за смъртта му шокира Холивуд. Всички описват актьора като дисциплиниран, добър професионалист и много мил човек. През месец април Монтейт влезе доброволно в рехабилитационна клиника, където се ликуваше от зависимостта си към наркотиците. Монтейт излизал с колежката си Лий Мишел и бил лудо влюбен в нея, разказват негови близки. Тя бе заявила, че го обича и подкрепя усилията му да се избави от пристрастеността си към наркотиците.

Освен в музикалното шоу, излъчвано и у нас, Монтейт участва в романтичната комедия Monte Carlo със Селена Гомес, в хорър мистерията Final Destination 3 и в много други серийни и пълнометражни продукции. Засега Fox не желаят да коментират въпроса относно бъдещето на “Клуб Веселие” без един от главните герои.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра