Следва

SUCCESS&THE CITY: Димитрена за PrettyBox и някои други успехи в живота

Княгиня Шарлот - сама на почивка, но поне пълноценна

Княгиня Шарлен, съпругата на принц Албер Втори, е на Средиземноморски воаяж с... 

Други преди 10 години

Княгиня Шарлен, съпругата на принц Албер Втори, е на Средиземноморски воаяж с приятели. Видимо поне, тя не е придружаван на почивката от съпруга си. При все това, княгинята изглежда се наслаждава с пълни сили на безоблачното небе на Италия, гребейки от насладите на отдиха с пълни сили.

Иначе, съвсем неотдавна, бившата плувкиня разказа в откровено интервю за The Times Magazine за "тъжната" си сватба (която, по думите на самата княгиня, де факто не се е състояла) и съобщава, че най-накрая е свикнала с монархичния си статут.

Не е възможно човек, който наблюдава проявите на Шарлен на официални мероприятия и на Шарлен на почивка, да не установи, че все едно гледа две различни личности. Бившата олимпийка от Южа Африка очевидно се чувства прекрасно в "родната" си водна стихия и в обкръжението на приятели. Но пък, кой знае, може скоро да започнем да я виждаме така усмихната и видимо спокойна и на официални снимки.

Пък и повод ще се отвори съвсем скоро - тези дни ще се състои коронацията на новия крал на Белгия Филип - твърде вероятно е на церемонията да присъства и кралската делегация от Монако.











 

More Други