Следва

We love: колоритът на живота в дрехите на Mother of Pearl

Trend Report - Дървени мотиви

Това лято не сме русалки. В момента сме се сгушили в сянката на величествени дървета и вдишваме свежия аромат на прохлада....

All fashion преди 10 години

Това лято не сме русалки. В момента сме се сгушили в сянката на величествени дървета и вдишваме свежия аромат на прохлада. Столетните дъбове ни закрилят от традиционното за сезона безумие. В момента ние сме... самодиви.

Сред морето от клишета се хващаме не за сламка, а направо за клона на естетската тенденция: дървото. Красотата на този материал е в цвета, лекия и графичен растер, във фината препратка към интериорни мотиви. Масивен и минималистичен. Рафиниран и същевременно естествен. Тежък, но манипулиран с лекота. Силен и нежен, идеалната половинка за летния ни аутфит.

Определено е акцент. Съчетайте с блед аристократичен тен, полупрозрачни материи, бяло, минималистични и спортни дрехи.


Marni

Ако заложите на масивно бижу като тези на Marni или някои от нереално готините клъчове или обувки на Givenchy, както напарви Дрю Хемингуей / снимката горе/ например, няма как да сбъркате.


Givenchy

Модерният класик Албер Елбаз (Lanvin) ни изненада със серия невероятни чанти, малки и големи, които съчетават няколко материала като алигаторска кожа, метал, полускъпоценни камъни и дърво. 



Lanvin


Lanvin

Сандалите и сабото на Miu Miu са правилните обувки за притичване между работата и сафарито.


 Miu Miu 


Isabel Marant

Хай-енд лейбълът French Connection ни предлага клъчове на по-достъпна цена, но с не по-малко достойнства. Бохемски и изтънчени, чантичките носят със себе си горския дух, който ще ви закриля докато се забавлявате нощем.






Tesler Mendelovitch
 

 

More All fashion