Следва

"В сърцето на тенденциите". Или кой е първият спечелил революционния Samsung Galaxy S4 от ViewSofia и Bulgaria Mall

We love: колоритът на живота в дрехите на Mother of Pearl

Чудехме се какъв панталон ни трябва напоследък и добре, че попаднахме на изумителната в... 

All fashion преди 10 години

Чудехме се какъв панталон ни трябва напоследък и добре, че попаднахме на изумителната в принт-великолепието си колекция на Mother of Pearl, английски лейбъл, който очарова с лекота всеки, докоснал се до идеите му.

Живи, трептящи принтове, вдъхновени от всичко наоколо, или поне това, което диша, движи се, живее и е красиво. Всякакви анималистични краски, пейзажи, огън, пилета, клони, цветя, скали и прочие, натрупани по най-симпатичен начин един върху друг и един до друг.

Хармония на цветове и форми в панталони, поли, рокли и сака, от които, както казахме, много силно запленени останахме от светлия панталон на медоносни пчели в съчетание с два броя разни по големина райета върху блуза и манто.

Всъщност обяснението за това, защо принтовете на Mother of Pearl са толкова вдъхновяващи, е просто: креативният директор на бранда Maя Норман има силна връзка със света на изкуството и всеки сезон лейбълът й си партнира с известен артист. Минали сътрудничества включват имена като Поли Морган, Франческо Симети, Гари Хюм, Фред Томазели, Фиона Банер, Джим Ламби и още няколко.



Отделно, още едно артистично име - това на Ейми Поуни, се присъединява към Mother of Pearl като главен дизайнер през 2010 година и започва да инкорпорира отделни работи на споменатите артисти в пълни с цвят и чудни щампи колекции.











Супер жизнеутвърждаващо, нали?

 

More from View Sofia

More All fashion