Следва

Какво ново - Новата кампания на John Varvatos Есен 2013

"В сърцето на тенденциите". Или кой е първият спечелил революционния Samsung Galaxy S4 от ViewSofia и Bulgaria Mall

Аз бих добавила банския на MORGAN, защото какво са летните тенденции без един чифт много добри бански! Благодаря за чудесната игра!

Shopping преди 10 години

Преди седмица и един ден*, ViewSofia и Bulgaria Mall стартираха първата част от своята съвместна лятна инициатива. Избрахме 20 топ неща "В сърцето на тенденциите" от магазините на територията на нашия уютен и гостоприемен партньор. За да бъдеш част от това стилово предизвикателство, ти дадохме възможност да допълниш нашата селекция с един или няколко от предложените артикули на Фейсбук страницата на Bulgaria Mall. Като съучастник в тази лятна идея, се бориш освен за добро стилово решение, а и за чисто нов Samsung Galaxy S4

Условието беше лесно - просто трябнваше да напишеш в коментарната форма описанието на своя избор, а на [email protected] да изпратиш трите си имена, телефон за връзка и името, с което си коментирал.

Днес един от всички вас, модни съучастници на ViewSofia, на случаен принцип избран, печели революционния Samsung Galaxy S4, предоставен от Bulgaria Mall.

Тя се казва Ася Иванова, а нейното допълнение е следното: 

Sunny K Аз бих добавила банския на MORGAN, защото какво са летните тенденции без един чифт много добри бански! Благодаря за чудесната игра!

 
* Поради технически проблеми с коментарната форма, ViewSofia удължи срока за участие в първата част на играта "В сърцето на тенденциите" с ден повече. 

Очаквай днес стартирането на втората част на играта на ViewSofia и Bulgaria Mall "Цвят и настроение в града" , където можеш да се бориш отново за Samsung Galaxy S4.

Ние знаем, че правилото на късмета е с троен шанс, затова ти предоставяме възможност да спечелиш един от трите смартфона в три последователни седмици. Остават още две - Успех!

 

More Shopping