Следва

7, поне, начина да съживим дома си, защото е важно

Кои са трите най-яки рок татуировки, които донесоха на участниците три билета за Sofia Rocks

трите снимки, събрали най-много гласове, които донесоха на притежателите им по един билет за най-жестокото рок събитие на годината – фестивалът Sofia Rocks!

All About Life преди 10 години

На 4 юли ViewSofia, Sofia Rocks и бар Rock IT отправиха предизвикателство към всички фенове на рока и  фенове на татусите, които трябваше да изпратят рисунки или снимки на татуировки, които имат или които биха си направили, или които просто им харесват. Очаквахме всички предложения на [email protected] , сред които да селектираме най-добрите 10 фотоса.

И така, седмица по-късно, публикувани в галерия на страниците на ViewSofia, вие, нашите читатели, имахте възможността да определите чрез гласуване трите снимки, събрали най-много гласове, които донесоха на притежателите им по един билет за най-жестокото рок събитие на годината – фестивалът Sofia Rocks!

Наградите ще се връчат на подгряващото Sofia Rocks парти в бар Rock IT на същата дата, когато и барът ще обяви своя личен фаворит на партито, след което ще го награди с бутилка уиски. На събитието Sofia Tattoo Ink ще подарява временни татуировки на тези, които си нямат достатъчно. Всички присъстващи ще станат свидетели на зрелищно шоу с група ЕЛИНОР и танцьорки, които ще направят двучасов трибют на RAMMSTEIN.
През останалото време музиката ще е посветена на бандите, които ще свирят на Sofia Rocks 2013!

Тримата печеливши с помощта вашите вотове са:


Симеон Здравков 157 гласа




Илона Димитрова 48 гласа




Росен Иванов 33 гласа

 
Печелившите, които не са получили все още наградите си, могат да се свържат с редакцията на ViewSofia, за да има ги предоставим.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.