Следва

Петте любими парчета на IUSTINA

Тина Търнър сключи брак на 73

Изпълнителката на хита "Simply the Best" сключи граждански брак с родения в Германия Бах в предградието на Цюрих Кюснахт...

People of art преди 10 години

Певицата Тина Търнър каза "ДА!" на дългогодишния си приятел, музикалния продуцент Ервин Бах в Швейцария, преди планираната за неделя будистка церемония в имението им на брега на Цюрихското езеро, съобщи Ройтерс.

Гражданският брак е само увертюра към будистката церемония, с която 73-годишната носителка на „Грами” и музикалният продуцент ще затвърдят съюза си.

Ангелогласната дива от Тенеси вече е предупредила съседите си за евентуалния шум от имението, в което е построена малка сцена за предстоящото парти. Двойката се радва на хармонични отношения вече три десетилетия, а Търнър регистрира постоянния си адрес в страната на банкирането още през 1995 г. Притежателката на най-легендарните бедра в американската музикална индустрия приключи с кариерата си още през 2009 г. Преди няколко месеца тя получи и швейцарско гражданство.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра