Следва

Face to face с актрисата Таня Захова или красивия глас на Ева Лонгория в "Отчаяни Съпруги" Част 2

Петте любими парчета на IUSTINA

Премереното, меланхолично нежно, акцентиращо на съвършенството на малките неща...

Music преди 10 години

За нея сме ти разказвали преди време, но тогава дебютът й на родната музикална сцена все още беше само мечта. Днес обаче, това вече не е така и малко след като видяхме първият й визуализиран сингъл побързахме да я намерим, за да презаредим петъчно със силна доза вдъхновение, каквото напоследък навсякъде със себе си носи тя.

Става въпрос за прекрасната IUSTINA и за добре премереното, меланхолично нежно, акцентиращо на съвършенството на малките неща видео IN THE LIGHT от дебютния албум на младата изпълнителка - Ethnostep Garden.

Черно-белият клип към парчето предизвика фурор сред феновете още с появата си, а самата песен впечатли меломаните с уникалното си електронно звучене, допълнено от интересни етно елементи.

Иначе IUSTINA, която е родена в Молдова избира българската сцена още преди няколко години, за да твори различна музика, която да носи послания и да покаже в нова светлина съвременното българско звучене, но чак сега прави първите си крачки към истинска музикална кариера. Пожелаваме й успех по пътя на горе и вече нямаме търпение да чуем и видим следващите й проекти. А до тогава, заедно с нас, се наслади на любимите й парчета, които звучат така:


Florence + The Machine - "Breath Of Life"
Meчтая да създавам музика за филми. В случая това е идеалният пример...Eskmo - Cloudlight
Харесвам стила и цялото усещане от визията и музиката на парчето
 Balkansky - RUCHILO
Уникалната хармония на двата противоположни стила, които обичам!
 Birdy - Shelter
Много талантливо момиче. Истински... и тя, и музиката й.
 Thievery Corporation - Until the Morning
"Till the sunlight burns a happy whole in your heart "
 
ВИЖ ЦЯЛАТА РУБРИКА "ПЕТТЕ ЛЮБИМИ ПАРЧЕТА НА..." ТУК!

 

More Music

Световнопризнатият маестро Кристоф Ешенбах се завръща в София

Music преди 1 месец

Световнопризнатият диригент Кристоф Ешенбах вече репетира със Софийската филахрмония за концерта си на 26 октомври. В програмата маестрото е включил Увертюрата „Егмонт" и Симфония №7 от Бетовен и Концерта за виолончело от Шуман. Солист на вечерта е Клаудио Бохоркес

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Music преди 3 месеца

В деня на София Столична община и Софийската филхармония ви канят на концерт с участието на забележителната цигуларка Мидори, темпераментната акордеонистка Вероника Тодорова и стилното сопрано Елена Механджийска под палката на едно от горещите имена на българския диригентски подиум Вилиана Вълчева