Следва

Д-р Радина Денкова - въпроси и отговори за Ultrashape

Ултра форма в 20 дни

10 Юни, вторник, една жена презря Пиер Дюкян с неговите "как да отслабнем завинаги" правила, отпива последната...

Body преди 15 години

10 Юни, вторник, една жена презря Пиер Дюкян с неговите "как да отслабнем завинаги" правила, отпива последната глътка свежа лимонада, взима ключовете за колата си и тръгва към Дианабад.

За мястото Аеsthe Clinic знаеше от нас, за процедурата тепърва щеше да разбере.

Половин час по-късно Ultra Shape, преведено на бългаски нещо като Суперформа, става нейното любимо занимание за следващия месец.

Ultra shape е безболезнен, неинвазивен метод, чрез който се разбиват мастните образувания в тялото с ултразвук, а получената мастна емулсия се резорбира от кръвоносната система и се преработва от черния дроб.

Терапията е иновативна в областа на козметичната дерматология и най-важното е приятна, усещането е за масаж. Резултатите, които дава не се отразяват в кантара, а в целенасоченото моделиране на тялото.

(след около 20 дни)
Тя е отново в Aesthe Clinic. Сега съчетава процедурата с балансирана хранителна диета и спорт, и почти не пуши, освен ако цигарата не е придружена от чаша хубаво уиски. По дяволите Дюкан, сега тя наистина се чувства добре. И то с най-трудните места на иначе красивото си 33-годишно тяло, а именно ханша и външната част на бедрата.

Отиди на адрес бул. "Г.М.Димитров" 75, ет. 7, Хотел "Вега София".... и питай за Ultrashape.

More from View Sofia

More Body