Следва

Рамки в цвят на старо злато Bluemarine

Желязната лейди: Джулиан Мур в обектива на Хелена Кристенсен

Супермодел и фотограф, Хелена Кристенсен става автор на серия портрети The Iron Girls за изложба, организирана от... 

All fashion преди 10 години

Супермодел и фотограф, Хелена Кристенсен става автор на серия портрети The Iron Girls за изложба, организирана от шведския бранд Rika. Сред главните героини на проекта са самата Хелена, актрисата Джулиан Мур, моделът Дри Хемингуей и други "железни мацки".

Фотографката Джен Кери, която също се явява един от авторите в изложбата, а отделно е и сътрудник на списание Rika, споделя подробности по проекта:

Вдъхновиха ни удивителните, силни, талантливи жени - и точно тях направихме героини на нашия проект.

Разбира се, са събереш толкова потресаващо въздействащи жени на едно място за нуждите на един проект никак не е лесно - да се координират снимки в Ню Йорк, Париж и Лондон, при това в твърде кратки срокове, се оказва реалното предизвикателство пред авторите.

Вчера, в дена на откриването на изложбата в Лондон, създателите представиха заглавните снимки на проекта с Джулиан Мур, облечена в кратки гащи и тениска с надпис Iron Girl. Обещаваща изложба, която трябва да се види, ако имаш път към този божествен град в идните седмици.



 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.