Следва

Една жена на 33 - Жизел Бюндхен и най-добрите й корици

Горещо, по-горещо, най-горещо: Ирина Шейк на плажа в Маями

С тяло като това на Ирина Шейк дори и най-обикновен ден може да изглежда като бляскава модна фотосесия...

People of art преди 10 години

С тяло като това на Ирина Шейк дори и най-обикновен ден може да изглежда като бляскава модна фотосесия.

Зашеметяващата 27-годишна рускиня се появи на плажа в Маями в неделя и около нея всичко застина в очакване на следващото й действие. Ирина изглеждаше така, сякаш току-що е слязла от модния подиуми и е влязла направо в океана, а сексапилният й бежово-оранжев бански само нагорещяваше обстановката до краен предел.

Приятелката на футболната звезда Кристиано Роналдо беше избрала да прекара релаксиращ следобеда с нейн приятел, от който едва ли половинката й трябва да ревнува, защото това е агентът й Али Кавуси, и не се притесни да се изкъпе в океана и да се покаже в най-естествената си светлина пред дузината папараци, не спиращи да я снимат и следят.




















След като се наситиха на слънцето Ирина и Али решиха да се приберат вкъщи и въпреки че на всички около тях им се искаше моделът да не облича нищо върху своя бански, тя сложи прекрасна плетена рокля Missoni, с която скри, но не много, от тялото си.





За разлика от много модели, които твърдят, че са естествено кльощави, Ирина казва, че на нея и се налага да работи здраво за тялото си. Пред GQ Русия тя споделя: "Аз наистина обичам да тренирам! Обичам да правя пилатес и не пропсукам тренировка, когато съм в Ню Йорк. Трудно е обаче, когато пътувам, защото ме мързи, а и аз обичам да ям, така че просто ми се налага да се ограничавам и да балансирам."





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра