Следва

Facebook моменти: Хайди Клум изпрати поздрави от Рая

Една жена на 33 - Жизел Бюндхен и най-добрите й корици

На 20 юли Жизел Бюндхен - бразилската тигрица, супермодел, най-високо платената манекенка в света години... 

People of art преди 10 години

На 20 юли Жизел Бюндхен - бразилската тигрица, супермодел, най-високо платената манекенка в света години наред, майка на две деца и съпруга на един от най-готините мъже околовръст - Том Брейди, навърши 33 години.

Жизел е родена в малкото градче Оризонтина, искала е много да стане професионална волейболистка, но, както в много други истории за знаменити модели, се намесва Случаят и обръща нещата. Веднъж, докато младата Бюндхен хапва в "Макдоналдс" със съученици, я заговаря представител на агенцията Elite Modeling и й предлага работа. От този момент започва умопомрачителната кариера на Жизел.

В списъка й са много титли Най- : Най-влиятелната жена в Бразилия, Най-красивата и Най-секси жена в света, дори попада и в Книгата на рекордите Гинес като Най-богатия супермодел.

Смятаме, че Жизел си заслужава всички Най-, защото много са хубавите жени, но малко съумяват така добре да удържат юздите на живота и всичките му предизвикателства, за да изглеждат, да се чувстват и да успяват така. Честит рожден ден на Жизел на патерици, и най-красивите й корици в годините, вместо торта.









































 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра