Следва

Платформите на Diesel спечелиха цялото ни внимание

Double Trouble - Колие El Dorado на Vanesa Arizaga VS. колие H&M

И в новия есенно-зимен сезон много от дизайнерите залагат на множеството от верижки. Една, две или

All fashion преди 10 години

И в новия есенно-зимен сезон много от дизайнерите залагат на множеството от верижки. Една, две или дванайсет – целта е да отбележим тенденцията с големите верижки и ланци отпреди няколко години, но в една нова трактовка на материала. Инспирацията тук отново е хип-хоп и лукс.

И докато слушаме някои от новите R’n’B хитове на световни и български звезди, видяхме това колие с богат астортимент от различни по големина верижки. Мислейки си с какво да го съчетаем за ежедневната си визия, се сетихме как наскоро видяхме негов доста по-евтин еквивалент.

От лявата страна е бижуто на Vanesa Arizaga с колоритното име El Dorado на скромната цена от 661 лв. От дясната е моделът на H&M, който ще ни струва само 69.90лв. Е, вярно си е, че качествата на материала, както и самата изработка, не са на същото ниво, но ако целта ни не е да притежаваме скъпоценност, а само подчертаващ аутфита аксесоар – това е нашия избор.

Колието на Vanesa Arizaga е направено от злато и памук, а за повече подробности откъде да си го купите, ще намерите тук >>> 

Копието от H&M можете да вземете от най-близкия представителен магазин - 70 лв. 

 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.