Следва

Какво ново - Кание Уест пуска унисекс колекция

Комбинезон 28

Продължаваме да плажуваме. Днес не отразяваме светлината, а я излъчваме...

All fashion преди 10 години

Продължаваме да плажуваме. Днес не отразяваме светлината, а я излъчваме. Натуралният цвят на този стар халат действа като старо злато, което, напук на много неща, не блести. Мекото благородно сияние идва отвътре, от хармоничната врзка между иконичната ни чанта в женствен беж и спортните авиаторки. И за десерт прибавихме този джиджан колан. Много добре.

Тюрбанчетата са лесни за носене. Напоследък се заиграхме с това слънчево шалче, а в най-скоро време ще снимаме богата селекция на шалчета и ръководства за носенето им. Очаквай!

Бележка: обувките са много важен финален щрих за тази комбинация. Най-добре съчетай с дървено сабо (вдъхнови се от селекцията ни на дървени аксесоари) или високи чехли с отворени пръсти и пета.

Вълшебно ленено манто Carla du Nord 55 лв от ViewSofia Shop

Шалче – сувенир от Швейцария
Архив на стилиста: чанта, очила, колан
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.