Следва

SUCCESS&THE CITY: Димитрена Топалова за PrettyBox, новото начало и красотата на риска

Пенелопе

преди 10 години

 Известната испанска актриса Пенелопе Крус роди второ дете - момиченце, съобщава Daily mail. Детето, което е второ за звездната двойка - Крус-Хавиер Бардем, се е появило на бял свят в клиника в Мадрид на 22 юли.

Крус и Бардем са заедно от близо пет години, но сключиха брак в началото на 2010 г. На следващата година в семейството се роди първото им дете - синът Лео Енкинас Бардем. В същия ден Бардем беше номиниран за "Оскар" в категорията за най-добър актьор.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем са известни с това, че не обичат да дават гласност на знакови събития от личния си живот.

Те дълго криеха отношенията си, почти до първата бременност на Крус. Още след раждането на Лео двамата направиха възможното, за да го скрият от вниманието на журналистите и папараците.

Същото се случи и с втората бременност на актрисата, като прес аташето й до последно отричаше за новото попълнение в звездното семейство.

За майчинството актрисата сподели преди време: "От първата секунда чувстваш толкова много любов! Бременността и майчинството преобразяват жената изцяло. Природата е много мъдра и ти дава девет месеца, за да се подготвиш за този толкова съкровен момент, но когато зърнеш личицето на бебето, вече нищо не е същото... Това те променя завинаги!"

More from View Sofia

More