Следва

We love: Роузи, Джорджия, Кара, Еди и Мини на юбилейната корица на Love Magazine

Стил урок на седмицата - Как да носим бермудите?

Дънкови, ленени, кожени, с принт, перфорирани, на цветя, до коляното или пък по-къси – те са бермудите, а ние сме влюбени в тях! Появиха се на... 

All fashion преди 10 години

Дънкови, ленени, кожени, с принт, перфорирани, на цветя, до коляното или пък по-къси – те са бермудите, а ние сме влюбени в тях!

Появиха се на модната сцена преди няколко сезона и вече са затвърдили статута си на главен летен тренд. Можем да ги включим в офис визията си или пък да ги разходим в бара под звездите. Удобни са, с лек момчешки привкус, но също така могат да бъдат и много женствени и кокетни Всичко зависи от кройката, материята и най-вече – с какво ще ги съчетаем.

Най-добре да се спрем на високи обувки

Дължината до коляното е деликатен момент, а като прибавим и обемът, който присъства в повечето модели този сезон, трябва да сме много внимателни в избора си на обувки, за да избегнем оптичното скъсяване и „разширяване” на краката ни. Дали ще се спрем на гладиаторски сандали на ток, еспадрили на платформа или на изчистен, класически stiletto, зависи от личните ни предпочитания или според случая. Но в едно сме сигурни- че ще изглеждаме страхотно. И все пак, ако търсиш по-спортна визия и имаш зашеметително изваяни крака, спокойно можеш да обуеш любимите си oxford-ки или удобни кецове.

Денимът комбинирай с дюс



Ако притежаваш дънков чифт, по-добре се придържай към минимал тенденцията и довърши с нещо в бяло, сиво или черно.Това е повелята на Stella McCartney и DKNY за стилна и шик визия, а ние им имаме пълно доверие. Слагай риза или семпъл t-shirt, подпъхни ги в шортите, наметни сакото и си готова за обиколка из градските арт локации. А моделите с висока талия са смело решение за по-експериментаторските натури, подходящи са и за фигури с тесен ханш.




Да живее принтът



Лятно е, свежо е, но може да бъде и много опасно, ако се прекрачи границата. Принтовете варират, комбинациите също, имаме гол яма свобода да експериментираме, но е хубаво да спазваме няколко прости правила. Пъвото и най-важно – да избягваме да миксираме два различни десена, или ако го правим, нека те да са преливащи един в друг и да са в една цветова гама.



Все пак не искаме да ни асоциират с неуспешен експеримент на зоопарка. За предпочитане е бермудите ни да останат акцент, а всичко останало да е неутрално. Втората стъпка към стилна визия е да подберем аксесоар, който да си координира или цветово или фигурално с принта. И не на последно място, да оставим косата и грима естествени. Знаем, че много акценти на едно място хич не е красиво.

Да скъсим дължината



Нововъведението този сезон са късите бермуди, а те са още по-секси и неустоими. А и ще те пощадят в големите горещини. Заложи на широк модел в един цвят, а останалото остави на въображението си. Спокойно можеш да облечеш къс топ или да оставиш ризата си да пада свободно върху панталонките.



Удобни и закачливи, бермудите са хит този сезон и най-добре да им намериш място в гардероба си. А те със сигурност ще се чувстват комфортно там и веднага ще си намерят стилни приятели, с които да излизат на дълги, градски разходки. А ти ще си секси и шик и това лято. 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.