Следва

"В разгара на лятото" Или как да спечелиш революционния Samsung Galaxy S4 от ViewSofia и Bulgaria Mall

"Цвят и настроение в града" или кой спечели втория революционен Samsung Galaxy S4

Вторият революционен Samsung Galaxy S4 заслужава един от оставилите коментар под специално изготвената селекция от...

Shopping преди 10 години

Горещата инициатива на ViewSofia и Bulgaria Mall вече направи един от вас притежател на чисто нов смартфон Samsung Galaxy S4 в първата част от съвместната ни игра "В сърцето на тенденциите".

Вторият революционен Samsung Galaxy S4 заслужава един от оставилите коментар под специално изготвената селекция от екипа на ViewSofia на територията на Bulgaria Mall "Цвят и настроение в града".

Условието беше лесно - просто трябваше да напишеш в коментарната форма описанието на своя избор един или няколко от предложените артикули на Фейсбук страницата на Bulgaria Mall, а на [email protected] да изпратиш трите си имена, телефон за връзка и името, с което си коментирал.

Днес един от всички вас, модни съучастници на ViewSofia, на случаен принцип избран, печели революционния Samsung Galaxy S4, предоставен от Bulgaria Mall.

Гергана Бързакова с псевдоним glevvv:
Харесват ми всички неща в селекцията, липсва ми само един бял Guess, който да разходя по нагорещените летни улици. / Тези чехли видях "на живо" преди няколко дни точно в Bulgaria Mall и си ги пожелах/ . Не бих отказала и очилата Furla от Eurooptic за лято 2013. Тогава освен цветовете, а и настроението ми ще бъде пъстро. :)



Честито!
 

More Shopping