Следва

Яхта Style: Как да се облечем на яхтата през деня

"В разгара на лятото" Или как да спечелиш революционния Samsung Galaxy S4 от ViewSofia и Bulgaria Mall

Вече сме в разгара на лятото - температурите са над средните за месеца, настроението - ваканционно, краката - боси, цветовете - светли, а роклите- къси. Това е и...

Shopping преди 10 години

Вече сме в разгара на лятото - температурите са над средните за месеца, настроението - ваканционно, краката - боси, цветовете - светли, а роклите- къси. Това е и отправната ни гледна точка на изготвената по-горе селекция от екипа на ViewSofia на територията на гостоприемния ни партньор Bulgaria Mall. Какво ли би допълнил ти?

Въвличайки ви в това фантастично предизвикателство ще ви дадем шанс за награда, каквато всички мечтаем, която променя лятото и го прави още по-интересно, и която само едно от най-страхотните места в София - Bulgaria Маll - с лекото и стил може да я осигури.

И така, условието:

*В този материал сме подбрали точно 20 фантастични артикула от магазините на Bulgaria Mall, които сме обединили в нарочна селекция под името "В разгара на лятото".

В галерията е изборът на нашите модни редактори, включващ прекрасни дрехи, обувки, чанти, аксесоари, всички до една избрани от елегантните магазини в Bulgaria Mall.

Освен тези снимки обаче, на страницата на Bulgaria Mall във Facebook, чийто фен може да станеш още сега, ще откриеш допълнителни 5 артикула, отново избрани от нас, но които умишлено сме пропуснали да прибавим към модната селекция горе.

Задачата е да изберете един или повече от тях, този или тези, които смятате, че са най-необходими, за да допълнят избора ни максимално и най-добре, според вас, за да получим пълната картина на "В разгара на лятото"

Напиши ни в коментарната форма тук долу кой е личният ви избор, като не забравяте успоредно с това да ни изпратите и мейл с реалното си име и телефон за връзка на [email protected], като упоменете с кое име сте коментирали под материала.

Един от всички вас, които прибавите стиловия си избор към този на нашите модни редактори и на консултантите от Bulgaria Mall, ще спечели един Samsung Galaxy S4.


 

More Shopping