Следва

Високо, високо ... Emporio Armani

Яхта Style: Как да се облечем на яхтата през деня

След известно време прекарано на яхтата, би ни се приискало да слезем на брега и да се разходим...

All fashion преди 10 години

Представи си, че вече си спечелила парти на яхта от Philips… След известно време, прекарано там, със сигурност би ти се приискало да слезеш на брега и да се поразходиш.

Точно за тази цел направихме и този подбор – удобство и разкош в леки пастелни тонове и, разбира се, много бяло.
Селекцията е ретро и се отличава с много блясък.

Всичко необходимо за престоя ни на сушата – шапка за главата, очила и дори парфюм – само че на гривна. Ще изглеждаш перфектно, докато похапваш вкусен сладолед и се раздвижваш наоколо.
Ако не си разбрала как може да спечелиш това уникално изживяване от Philips – парти на яхта с петима твои приятели…

Това, което трябва да направиш, е да си купиш епилатор от сериите HP65xx или HP64XX до 31 август, да запазиш касовата бележка и да се регистрираш ето тук: www.philips-satinperfect-promo.com. И, разбира се, да стискаш палци!
Кога, ако не през лятото, да демонстрираш съвършено гладка кожа?! Епилаторите Philips са точно това, което ти трябва за целта.


Керамичните хипоалергенни дискове със сребърни йони са само едно от предимствата на Philips Satin Perfect. Освен всичко друго, серията Satin Perfect идва и с изключително широка, миеща се епилираща глава и LED осветяване. И още – приставка за активно повдигане и масаж плюс технология за мокро и сухо впилиране.
Не само че ще постигнеш оптимален резултат, а и ще имаш възможността да се насладиш на изключително деликатно отношение към твоята кожа!


Готова ли си за парти на яхта? Сигурни сме, че отговорът е „да”. Имаш време до 31 август! 


 
Виж още:

Яхта Style: Как да носим бански на яхта >>

 

More All fashion