Следва

Дичо и Васил Чергов от „Гласът на България” с нов видеоклип

Валя Войкова повежда медийна война

Освен журналистката музата на Андрей Арнаудов Надя Иванова, както и светската репортерка на TV7 Уляна Чан също ще...

 

Events преди 10 години

Като стратег във войната между две телевизии ще видим журналистката Валя Войкова в новия сериал на Любен Дилов-син за TV7, научи „Монитор”. Продуцент е Dream Team в лицето на Евтим Милошев, а майсторът на хвърковатите Facebook фрази е отговорен за изграждането на фабулата. Проектът е абсолютно иновативен за родния пазар и ще смесва риалити с класически киноразказ.

Клапата щракна преди две седмици, а студиата на TV7 и News7 са сред декорите, на фона на които се вихри драмата. Войкова направи актьорския си дебют преди година в пълнометражния „Пъзел” на Иво Стайков като екранната половинка на Асен Блатечки. Най-трудна за пловдивчанката тогава се оказва невербалната комуникация в една от сцените. С партньора є се разделят и тя трябва да пресъздаде чувството си за вина само с игра на очите. Успява да се разплаче без помощни средства, но си тръгва с главоболие. Като търсачка на силни усещания (мечтае да храни бели акули на нос Добра надежда) Валя вече няма проблем със спонтанното пресъздаване на състояния.

В каста на поредицата ще видим още музата на Андрей Арнаудов Надя Иванова, както и светската репортерка на TV7 Уляна Чан, научиха колегите от Монитор. Продуцентите планират и участието на гост-звезди, сред които и световни знаменитости.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.