Следва

Songs of the Summer, или хитовете на лято 2013

Дичо и Васил Чергов от „Гласът на България” с нов видеоклип

Дичо и участникът във втория сезон на музикалното шоу по bTV „Гласът на България” Васил Чергов заснеха видеоклип на парчето... 

Music преди 10 години

Дичо и участникът във втория сезон на музикалното шоу по bTV „Гласът на България” Васил Чергов заснеха видеоклип на парчето си „Emotion of love”. Видеото впечатлява със свежи цветове, които създават купонджийско настроение и ефектна анимация.

Двамата музиканти се запознават на концерт преди повече от година и след като установяват пълен синхрон в творчеството си, решават да направят съвместен проект.

Васил Чергов стигна до финала на „Гласът на България”, бил е пианист, а за някои от парчетата и вокал, на групите „Обратен ефект” и „Портокал”. Още преди да се запознае с Дичо, Чергов измислил мелодия, която е точно за гласа на популярния изпълнител и това парче ще стане част от бъдещия им цялостен съвместен проект.

Музиката на „Emotion of love” е дело на Васил Чергов, текстът е на Гаро и Дичо, а аранжиментът – на Чергов, Милко Михайлов и Дичо.

Oператор и режисьор на видеоклипа е Владимир Балканов; асистент - Павел Здравков; фотограф - Гергана Иванова; грим и прически - Марио Костовски; модел – Лилия.

 

More from View Sofia

More Music