Следва

Лято 2013 - 10-те най-горещи двойки на сезона

Животът и стилът на Джаки Кенеди Онасис в най-добрите модни моменти. В чест на 84-тата й годишнина

В неделя жената, която е притежавала законно двама от най- могъщи мъже и обожанието на цялата вселена не само...

All fashion преди 10 години

28 юли, 1929 година, е забележителна дата в историята на политиката, модата и еволюцията на стила. В Саутхемптън, Ню Йорк, се ражда Джаки Кенеди Онасис, тогава още Жаклин Лий Бувие, която по-късно ще очарова, скандализира и интригува света.

В неделя жената, която е притежавала законно двама от най- могъщи мъже и обожанието на цялата вселена не само по време на своето „царуване” като Първа Дама на САЩ, печална вдовица и съпруга на Аристотел Онасис, но и днес, щеше да навърши 84 години. За жалост умира на 64.

Известна с нрава си на кралица и способността да бъде винаги безкрайно интересна с гардероба, мъжете и поведението си, без обаче да преминава границите на добрия вкус, Джаки О. в 21 век е върховен пример за амбиция, сила и безкомпромисен усет за тенденциите, който винаги ще вдъхновява жените и модната индустрия. 

В нейна чест се разровихме в архива на времето, който величае тази личност повече от думите. 

Ето какво ни завеща:















































 
 

More from View Sofia

Дакота Джонсън е новият посланик на класиката Gucci Jackie 1961 bag, отива й

Celebrities преди 1 година

Кръстена на първата дама Жаклин Кенеди, Gucci Jackie 1961 е голямото бижу сред чантите. Има красиви, има желани, има иконични дамски чанти, но Джаки на Гучи е нещо извънредно. Чанта като Личност, чанта като Сила, чанта като История. Тя има божествен ретро силует и едновременно е брутално модерна. В ролята на чисто новото рекламно лице е Дакота Джонсън, четем откровенията й защо и за нея това е Чантата на чантите... 

Истории от живота: сестрите Бувие или голямата омраза

Celebrities преди 5 години

Стилни, красиви и често привлечени от един и същи мъж. В сравнително all-telling интервю през 2016-та, по-малката от сестрите Бувие, Каролин 'Лий', се обръща назад към корените на дълбоко преплетените съдби - своята и тази на сестра си - и начина, по който се справят със славата и трагедията, в интервю пред Сам Кашнер/Vanity Fair, оставащо в историята като най-истинското, давано въобще от сестрите. В обстоен прочит разглеждаме как и защо по детски чистата сестринска любов прераства в скрита ненавист, първо, заради борба за бащината любов, а после... заради борбата като цяло; борбата за всички и всичко; борбата на всяка цена...

More All fashion